Datum objave: 15. siječnja 2025.
Kategorija: Erasmus | Projekti

Poziv našim učenicima 2. i 3. razreda za sudjelovanje u Erasmus+ projektu „The recipe for wellbeing“

U sklopu projekta “The recipe for wellbeing” (broj projekta 2024-1-PL01-KA152-YOU-000199053) kojeg su kreirali mladi iz Poljske, Hrvatske i Rumunjske pozivamo učenike da se prijava na mobilnost mladih koja će se održati u Poljskoj, u gradu Poroninu od 8.-14. travnja 2025. godine.

Kroz projektne aktivnosti učenici će zajedno sa učenicima partnerskih škola doprinijet rješavanju problema s kojima se trenutno suočavaju nakon pandemije COVID-19 – problema pravilne i zdrave prehrane te korištenja zdrave, odgovorne, i uravnotežena prehrana.

Ciljevi koje ćemo ostvariti tijekom našeg projekta su:

  • proširenje kompetencija pružanjem znanja, vještina i iskustva u području zdrave prehrane i održavanja zdrave, odgovorne i uravnotežene prehrane
  • razvijanje zdravih i svjesnih prehrambenih navika koje ćemo provoditi u svakodnevnom životu
  • razvijanje kulinarskih vještina, kreativnosti i genijalnosti, omogućavajući pripremu zdravih, uravnoteženih i hranjivih obroka
  • razvijanje stavova vezanih uz odgovornost za svoje zdravlje u kontekstu zdrave prehrane
  • podizanje svijesti o posljedicama i prijetnjama koje proizlaze iz loših prehrambenih navika

Ovim putem pozivamo naše učenike 2. i 3. razreda (2.a, 2.b, 2.c, 2.e, 3.a, 3.c i 3.e) da do kraja dana 26. siječnja 2025. ispune obrazac (https://forms.office.com/e/x1PBkmxHeN ) i tako iskažu interes za sudjelovanje u projektu.

Suglasnost roditelja možete dobiti kod koordinatorice Tine Cvijanović ili preuzeti ovdje: 

Suglasnost_roditelja_za_projekt_Recipeforwellbeing_25.pdf

Suglasnost_roditelja_za_projekt_Recipeforwellbeing.docx

Napomena: Prijava za ispunu obrasca je preko AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Pročitajte još

Odgovorno ponašanje u prometu – KLIK

Odgovorno ponašanje u prometu – KLIK

Projektna aktivnost u organizaciji  Hrvatskog auto kluba i ove godine je okupila učenike završnih razreda naše škole. Ciljevi aktivnosti bili su stjecanje kompetencija i znanja o sigurnosnim i zaštitnim mjerama i radnjama, prije i za vrijeme upravljanja vozilom,...

Naši učenici na terenskoj nastavi

Naši učenici na terenskoj nastavi

Dana 7. listopada naši učenici ugostiteljskih zanimanja, kuhari i pomoćni kuhari i slastičari sudjelovali su u aktivnostima terenske nastave. U pratnji svojih nastavnika Ine Plećaš, Doris Barbir i Dalena Ereiza posjetili su hotel Morenia u Podaci. Ishodi nastave bili...

Obilježen Europski dan jezika u našoj školi

Na inicijativu Vijeća Europe, Europski dan jezika obilježava se 26. rujna, još od 2001. – u suradnji sa Europskom komisijom. Budući da je jezična raznolikost alat za postizanje većeg međukulturnog razumijevanja i ključni čimbenik bogate kulturne baštine našeg...

Skip to content