Tijekom prošloga tjedna naši učenici, maturanti programa hotelijersko-turistički tehničar, sudjelovali su u projektnoj aktivnosti vezanoj uz koncept života s manje otpada. Poslušali smo predavanje o načelima usmjerenima na prevenciju otpada koji potiču aktivnosti ponovne namjene određenih prirodnih resursa, primjerice hrane. Cilj je smanjenje otpada i promocija odgovornih ponašanja glede toga. Bilo nam je zanimljivo poslušati primjere iz svakodnevnog života koji su nama uobičajeni, a u svojoj biti skrivanju brojne mogućnosti štednje energije i ponovne uporabe nekih prehrambenih proizvoda.
N A T J E Č A J ZA UPIS U 1. RAZRED SREDNJE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU GODINU 2025./2026.
Na temelju stavka 6. i 9. članka 22. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine, 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 7/17., 68/18., 98/19., 64/20., 151/22., 155/23. i 156/23.) i Odluke o upisu...