Tijekom prošloga tjedna naši učenici, maturanti programa hotelijersko-turistički tehničar, sudjelovali su u projektnoj aktivnosti vezanoj uz koncept života s manje otpada. Poslušali smo predavanje o načelima usmjerenima na prevenciju otpada koji potiču aktivnosti ponovne namjene određenih prirodnih resursa, primjerice hrane. Cilj je smanjenje otpada i promocija odgovornih ponašanja glede toga. Bilo nam je zanimljivo poslušati primjere iz svakodnevnog života koji su nama uobičajeni, a u svojoj biti skrivanju brojne mogućnosti štednje energije i ponovne uporabe nekih prehrambenih proizvoda.
Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Danas s dubokim poštovanjem obilježavamo dan posvećen sjećanju na sve žrtve Domovinskog rata, a posebno na stradanja u Vukovaru i Škabrnji. Prisjećamo se hrabrih branitelja i nevinih civila čija je žrtva trajno utkana u...




