Tijekom prošloga tjedna naši učenici, maturanti programa hotelijersko-turistički tehničar, sudjelovali su u projektnoj aktivnosti vezanoj uz koncept života s manje otpada. Poslušali smo predavanje o načelima usmjerenima na prevenciju otpada koji potiču aktivnosti ponovne namjene određenih prirodnih resursa, primjerice hrane. Cilj je smanjenje otpada i promocija odgovornih ponašanja glede toga. Bilo nam je zanimljivo poslušati primjere iz svakodnevnog života koji su nama uobičajeni, a u svojoj biti skrivanju brojne mogućnosti štednje energije i ponovne uporabe nekih prehrambenih proizvoda.
Pročitajte još
Odluka o provedbi obrane završnog rada u jesenskom roku šk.god. 2024./25.
U ljetnom roku obranu završnog rada polažu učenici po rasporedu kako slijedi: 4.A – HOTELIJERSKO-TURISTIČKI TEHNIČARI – učionica 4.a 21. kolovoza 2025. četvrtak: - 9,00 sati - učenici kojima je mentorica završnog rada Marija Brečić...