Tijekom prošloga tjedna naši učenici, maturanti programa hotelijersko-turistički tehničar, sudjelovali su u projektnoj aktivnosti vezanoj uz koncept života s manje otpada. Poslušali smo predavanje o načelima usmjerenima na prevenciju otpada koji potiču aktivnosti ponovne namjene određenih prirodnih resursa, primjerice hrane. Cilj je smanjenje otpada i promocija odgovornih ponašanja glede toga. Bilo nam je zanimljivo poslušati primjere iz svakodnevnog života koji su nama uobičajeni, a u svojoj biti skrivanju brojne mogućnosti štednje energije i ponovne uporabe nekih prehrambenih proizvoda.
Dani kruha-Dani zahvalnosti za plodove zemlje
U četvrtak, 16. listopada 2025. obilježili smo Dan kruha. Okupili smo se u školskom predvorju kako bismo zahvalili Bogu na plodovima zemlje i radu ljudskih ruku. Dani kruha podsjećaju nas koliko je važno cijeniti ono što imamo — svaki zalogaj kruha, svaku ruku...




