2021-05-21 13:43:33

Obavijest
Dragi učenici i roditelji!
U utorak, 25. svibnja 2021. je završetak nastavne godine za završne razrede, naše maturante. 
24. i 25. svibnja 2021. očekujemo da će se naši maturanti i svi ostali pridržavati Uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje su  izrađene u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i Ministarstvom znanosti i obrazovanja.
Kako bismo svi zajedno pridonijeli uspješnom završetku nastavne godine i srednjoškolskog obrazovanja naših maturanata preporučamo da, u suradnji s razrednicima, predmetnim nastavnicima i roditeljima poštujemo trenutna pravila i upute jer Državna matura i Obrana završnih radova se ne ponavljaju i ne odgađaju u ovom roku.
Vremenik Državne mature je razveden na cijeli mjesec lipanj, počinje 1., a završava 30. lipnja 2021. Pristupnici ovim ispitima kojima bude izrečena mjera samoizolacije ili, ne daj Bože, budu pozitivni na  COVID-19 će moći pod posebnim, zahtjevnim epidemiološkim mjerama pristupiti odnosno pozitivni neće moći pristupiti polaganju državnih ispita i obrani završnih radova.
Razrednici će pripremiti tematsku sjednicu roditeljskih sastanaka gdje će svi roditelji završnih razreda biti detaljno upoznati sa svim uputama i preporukama. Narušavanje rečenih mjera i preporuka bit će kažnjivo i nedopustivo. Svako civilizirano, primjereno i zadanim mjerama određeno ponašanje bit će dopušteno.
Sretno našim maturantima u budućim izazovima!
 
Ravnateljica: Ina Žderić, prof.

Srednja škola Fra Andrije Kačića Miošića u Ploča