2021-03-24 13:08:24

PONOSNI JOŠ VIŠE (Natjecanja 2021./2012.)

Tijekom proteklog perioda održano je još nekoliko natjecanja i smotri na kojima su sudjelovali naši učenici. Kronološki bi to izgledalo ovako..

Županijsko natjecanje iz POVIJESTI donijelo nam je osvojena dva hvale vrijedna mjesta. Naime, DRUGO mjesto osvojio je naš učenik 4.d razreda LEON BALAĆ.

TREĆE mjesto osvojio je naš učenik 3.d razreda MATEI VUJEVIĆ. Mentor učenika je profesor Marjan Nižić.

Županijska smotra LIDRANO (literarno, novinarsko i dramsko – scensko stvaralaštvo) održana je ove godine u skladu s epidemiološkim mjerama na sljedeći način. Dio smotre održan je u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku gdje su unutar kategorije pojedinačnog scenskog nastupa poeziju  kazivali naši učenici  ŠIME KUŽIĆ iz 2.c kojemu je mentorica profesorica Dijana Stanić i  JOSIP POPOVIĆ iz 3.a kojemu je mentorica profesorica Melanija Mijoč.

U radu online okruglog stola svoje literarne radove prezentirali su naši učenici: STELA MANDIĆ iz 1.c kojoj je mentorica profesorica Dejana Knežić Primorac, ANA SINKOVIĆ iz 3.b kojoj je mentorica profesorica Melanija Mijoč te Lucija Lena Čotić iz 4.c kojoj je mentorica profesorica Dražena Oršulić Šuman.

Na županijskom natjecanju - izložbi učenika iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK također su prezentirani radovi naših učenica LARE MIOŠIĆ i STELE MANDIĆ iz 1.c, LI BATINOVIĆ I MARIJE MANDIĆ iz 4.c. Mentorica učenica je profesorica Klaudia Soldatić.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentoricama i mentorima na ostvarenim, sjajnim  rezultatima i predstavljenim radovima. Ponosno idemo dalje. Slijede rezultati o kojima ćemo pisati u sljedećoj objavi.

Pedagogica: Marija Kalaba, prof.


Srednja škola Fra Andrije Kačića Miošića u Ploča