2021-03-17 21:11:09

Izuzetno ponosni

Evo najnovijih informacija vezanih uz natjecanje naših učenika. U skladu s epidemiološkim uvjetima održavaju se natjecanja ŽUPANIJSKE razine i unatoč novim i otežanim uvjetima ipak naši vrijedni učenici i njihovi mentori rade vrhunske stvari. Evo i dokaza. Navodimo rezultate redom kojim su nam stizali ...

Na županijskom natjecanju iz KEMIJE naš učenik 3.d razreda opće gimnazije MAROJE ĆAVAR osvojio je DRUGO mjesto i predložen je za sudjelovanje na Državnom natjecanju. Njegov mentor je profesor Damir Kalaba.

Održano je i županijsko natjecanje iz HRVATSKOGA JEZIKA. Naša učenica 4.c razreda opće gimnazije EMA ŠUMAN osvojila je PRVO mjesto i također očekujemo poziv na Državno natjecanje. Njezina mentorica je profesorica Dražena Oršulić Šuman.

Stigli su i rezultati županijskog natjecanja iz BIOLOGIJE. Naš učenik 2.d razreda MATE BILIĆ osvojio je TREĆE mjesto u kategoriji drugih razreda. U kategoriji trećih razreda naša učenica 3.c razreda ENA PLEĆAŠ osvojila je također TREĆE mjesto. U kategoriji četvrtih razreda naša učenica 4.d razreda ANA KORLJAN osvojila je PRVO mjesto. Očekujemo poziv na Državno natjecanje. Mentor učenika je profesor Baldo Šutić.

Stigao je poziv na Državno natjecanje iz FILOZOFIJE za našega učenika 4.d razreda TONIJA RADIĆA. Njegov mentor je profesor Drago Mihaljević.I to nije sve.

Ponosimo se trudom i radom, zalaganjem i voljom, upornošću i ulaganjem u znanje i uspjeh.

Zahvaljujemo učenicima i njihovim mentorima što ime naše škole postaje sve prepoznatljivije u našem okruženju kao ime ustanove koja promiče prave vrijednosti i cijeni rad i snagu znanja.

Čestitamo našim vrijednim učenicima i njihovim mentorima!


Srednja škola Fra Andrije Kačića Miošića u Ploča