preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
TEKUĆE OBAVIJESTI
   

POPIS UDŽBENIKA

   
UČENIČKI SERVIS
 

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-

Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631

 
RASPORED SATI

NOVI RASPORED

EU PROJEKTI

Više o projektima       


 


BROŠURE



Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?




FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu









 
   

 

 

SSPLOCE

 


Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 594646
Škola za život

E škole

 
   

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
EDUKATIVNE RADIONICE U OKVIRU PROJEKTA DANI NERETVANSKE SPIZE
Autor: Tina Cvijanović, 4. 6. 2018.

U okviru projekta Dani neretvanske spize  u školskom praktikumu naše škole održan je niz edukativnih radionica za učenike naše škole i učenike završnih razreda osnovnih škola. Posjetili su nas osmaši iz Ploča, Gradca, Staševice i Komina.

 


Kroz zanimljiva predavanja učenicima su prezentirana turističko – ugostiteljska zanimanja koja škola provodi. Ove godine planiramo upisati učenike u čak četiri turističko – ugostiteljska zanimanja: hotelijersko – turistički tehničar, kuhar, konobar  i novo zanimanje turističko – hotelijerski komercijalist, čime želimo dodatno unaprijediti  obrazovne programe i prilagoditi ih zahtjevima tržišta rada.

Učenicima su održana predavanja o  zdravoj mediteranskoj prehrani i tradicionalnoj  neretvanskoj kuhinji, a posebno zanimljiva je bila radionica „ Složi svoj okus Dalmacije“. Učenici kuhari i njihovi nastavnici su osmašima prezentirali kako izgleda rad u profesionalnoj kuhinji i educirali ih u pripremi   jela od tradicionalnih i sezonskih namirnica.Učenici posjetitelji su također imali priliku izraziti svoju kreativnost u pripremi hladnih predjela. Po završetku radionica svi zajedno su se zabavili  uz degustaciju pripremljenih jela.



 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju