preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
UČENIČKI SERVIS

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-


Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631


TEKUĆE OBAVIJESTI

   

Tjedne informacije

UDŽBENICI (novo)

   

RASPORED SATI
 

NOVI RASPORED

Raspored po kabinetima 
A PON  UTO  SRI  ČET  PET
B PON  UTO  SRI  ČET  PET

EU PROJEKTI

Više o projektu Skills4Life       


BROŠUREKalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?
FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu

 
   

 

 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 297835
Danas: 97
Pozdrav iz Ploča

Priloženi dokumenti:
url.htm

 
   

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OSNOVANA UČENIČKA ZADRUGA „PLOČE“
Autor: TINA CVIJANOVIĆ, 1. 12. 2017.Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića iz Ploča osnovala je Učeničku zadrugu „Ploče“. Osnivanjem ove Zadruge grad je dobio novo udruženje mladih koje će svojim aktivnostima nastojati proaktivno djelovati u lokalnoj zajednici  realizirajući društvene i poduzetničke ciljeve ..


Učeničke zadruge su oblik organiziranog, izvannastavnog djelovanja učenika, a pokazale su se kao učinkovit način razvoja poduzetničkih i kreativnih sklonosti kod učenika. Radom u učeničkoj zadruzi učenici razvijaju radne navike, radne vrijednosti i kreativnost te usvajaju praktična znanja i vještine za život. Primjenom usvojenih znanja i vještina , učenici organizirani u zadrugu, mogu doprinositi i razvoju lokalne zajednice u kojoj djeluju.
Učenička zadruga „Ploče“ sastoji se od 7 sekcija: Čuvari tradicije, Vršnjačka pomoć, Ugostiteljska sekcija, Ekološka sekcija, Kreativna sekcija, Informatička sekcija i Poduzetnička sekcija. Kroz radionice i aktivnosti  učenicima se omogućava praktično stjecanje znanja iz područja proizvodnje, poduzetništva, ekologije i očuvanja kulturne baštine i tradicije. Tijekom godine planira se provođenje niza aktivnosti od kojih će neke biti humanitarnog karaktera.
Jedan od najvažnijih ciljeva Zadruge je i povezivanje sa udrugama i socijalno osjetljivim skupinama unutar zajednice kako bi zajedničkim djelovanjem radili na postizanju društvenih i gospodarskih ciljeva.
Osnivačka skupština Zadruge održana je 28.11.2017., a Zadruga trenutno ima 108 članova iz redova učenika, roditelja i nastavnika. Za predsjednicu Zadruge imenovana je nastavnica Ana Vlahov, za zamjenicu predsjednice učenica Ivana Grgurinović, a za tajnicu zadruge učenica Lorena Marević. Upravu Zadruge čine još i Klaudija Kostov Žderić (predstavnica lokalne zajednice), Gordana Grgurinović (predstavnica roditelja),  nastavnica Maja Štrbić i učenica Ana Musulin.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju